Banu Özdemir için tahliye kararı

Banu Özdemir için tahliye kararı

Cami hoparlörlerinden Çav Bella çalınma anlarını paylaştığı için tutuklanan eski CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir hakkında tahliye kararı verildiği açıklandı.

 İzmir’de camilerden Çav Bella çalındığını sosyal medya hesabından paylaştığı için tutuklanan CHP’nin eski İzmir İl Başkanı Banu Özdemir hakkında tahliye kararı verildiği açıklandı.

Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş tahliye kararını sosyal medya hesabından duyurdu. Yarkadaş, “İzmir 50. Sulh Ceza Mahkemesi, arkadaşımız Banu Özdemir’i TAHLİYE etti. Banu’nun babası Nevzat Abi ile az önce konuştum. Şimdi Şakran Cezaevi’ne gidip Banu’yu alacaklar. Darısı, Eren Yıldırım ve diğer tutukluların başına…” diye yazdı. 

ekran-alintisi-043.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.