Bakan yardımcısı Öztürk Hakkari'de

Bakan yardımcısı Öztürk Hakkari'de

İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sabahattin Öztürk bir temas incelemelerde bulunmak için Hakkari'ye geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İçişleri Bakan yardımcısı Sabahattin Öztürk, Emniyet Genel Müdür yardımcısı Mehmet Akdeniz, Jandarma Genel komutan yardımcısı Ali Çardakçı ile sabah saatlerinde Helikopterle Hakkari Dağ ve Komando tugayına geldi. Bakan yardımcısı Öztürk'ün Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Belediye başşkan vekili Cüneyit Epcim, il Jandarma komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, il Emniyet Müdürü S.Suvat Dilberoğlu ve Ak Parti il başkanı Nurettin Fırat tarafından karşılandı.

Cuma namazını Haci sait camisinde kılan Bakan Yardımcısı ve beraberindekiler öğle yemeğinin ardından Vali Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret etti. 

Öztürk'ün akşam saatlerinde ise HATSO'da kentin kanaat önderleri ve bazı STK temsimcileri ile bir toplantı düzenleyecek.

dsc_1468.jpgdsc_1484.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.