Bakan Yardımcısı Muhterem  İnce Hakkari'de

Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Hakkari'de

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Hakkari'ye geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce bir dizi ziyaretler geçekleştirmek amacıyla kentte geldi.

İnce sabah saatlerinden Hakkari Valiliğini ziyaret ederek,  Hakkari Valisi ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık'la sohbet ederek valilik şeref defterini imzaladı.

Ardından Hakkari Belediyesini ziyaret etti.

Bulvar caddesinden esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet eden İnce asfalt çalışmalarınn yapıldığı Altay Caddesindeki çalışmaları denetledi.

Daha sonra bu yıl faliyete giren  Ulu Camide inceledikten sonra 112 GAMER merkezininde incelemerde bulundu.

Bakan Yardımcısı İnce'ye Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Resul Holoğlu,Vali Yardımcıları Aziz Gölbaşı,Mustafa Emre Kılıç, Tevfik Kumbasar, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar,İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın,Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek ve kurum amierleri eşlik etti.

Devam eden çalışmalar hakkında Vali Akbıyık'tan bilgi alan İnce burada gazetecilere yaptığı açıklamada Vatandaşların huzur, asayiş ve güven içerisinde yaşadıklarını ve yüzlerinin güldüğünü söyledi.

Gelinen  noktada gösteriyor ki terör belasından ülkenin  kurtardıkça insanların  yüzü gülüyor, daha mutlu işlerini yapıyor, huzur içerisinde yaşadıklarını belirten İnce konuşmasıının devamından şunları ifade etti.

''Hakikaten Hakkari'de hayat var. Sayın Valimizin geliştirdiği bu sloganla biz de Hakkarili vatandaşlarımızın bizzat yaşadığını gördük. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere terör örgütleri, teröristlerin en kısa süre içerisinde yok olması ve bunların bertaraf edilmesi yönünde talimatları var. Sayın Bakanımızın önderliğinde bu çalışmalarımızı, projelerimizi yürütüyoruz. En kısa sürede inşallah terör belasından ülkemizi, milletimizi tamamen kurtaracağız. İnsanlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sürdürmelerine katkı sağlamış olacağız.

Bu minvalde Bakanlığımızın Hakkari'deki projelerinin nasıl gittiğini, yürütülen projelerin ne noktada olduğu, bundan sonraki projelerin nasıl olması gerektiğini bir değerlendirme fırsatı bulduk. 112 merkezimizin Hakkari'de güzel hizmetlere başladığını ve vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet etmeye devam ettiğini gördük. Baknalığımızın projelerinin yanında 18 Ekim 2019 tarihinden itibaren Hakkari Belediyesi Valimizin Başkan Vekilliliğinde hizmetlerini  yürütüyor.Onun buradaki çalışma arkadaşlarıyla beraber Hakkari'de vatandaşlarımıza hizmet ve proje üretiyorlar. Çok kısa bir süre içerisinde Hakkari'ye yönelik büyük projelerin tamamlandığını ve önümüzdeki yıllara sari projelere başlanılarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğini gördük. Sayın valimiz ve ekibini tebrik ediyorum. Onların kısa sürede gerçekleştirdikleri bu büyük başarıyı kutluyorum.'' dedi.

Vali Akbıyık da kentte güzel yatırımlar yapıldığına vurgu yaparak, "Her yerde çalışma var. Hakkari halkı en güzel hizmetlere layık. Bunların hepsini Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, İçişleri, Çevre ve Şehircilik, Gençlik ve Spor bakanlıklarımız ve diğer bakanlıklarımızın destekleri ile yapıyoruz." diye konuştu.

İnce açıklamanın ardından kentten ayrıldı.

4-20200924151744.jpg6-512.jpg7-359.jpg3-20200924151744.jpg8-262.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum