Bakan Soylu'dan yeni Hakkari çıkışı

Bakan Soylu'dan yeni Hakkari çıkışı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, SİHA'ların Hakkari'de sivilleri vurması ile ilgili 'Piknik yapıyorlarmış sanki orası Hıdırnebi Yaylası, sanki orası Uzungöl' dedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’un Akçaabat ilçesinde AK Parti’nin 6’ncı olağan ilçe kongresine katıldı. Soylu burada yaptığı konuşmada Silahlı İnsansız Hava Araçları’nın (SİHA) Hakkari’nin Oğul köyünde piknik yapan köylüleri vurduğu yönündeki haber ve açıklamalara tepki gösterdi.

"SANKİ ORASI HIDIRNEBİ YAYLASI"

Konu ile ilgili Soylu şöyle konuştu:

“Bizim terörle mücadelemize ilişkin maalesef hiç yakışmayacak bir iftirayı ortaya koydular. Yerli malı insansız ve silahlı hava araçlarının imha ettiği teröristleri sivil ilan ettiler. Piknik yapıyorlarmış sanki orası Hıdırnebi Yaylası, sanki orası Uzungöl. Bunların her birini görüyor ve izliyoruz. Bu kadro her türlü ayak oyunu, darbe ve iftiraya rağmen bir gün dahi geri atmadı. Ülkemizin gelişmesi ve yarınlara gitmesi için bu kadro bir gün dahi geri adım atmadı. Yorgunuz evet, sabahtan akşama kadar çalışıyoruz.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.