Bahçeli: MHP’yi şiddet yanlısı göstermek, ahlaksız bir suçlamadır

Bahçeli: MHP’yi şiddet yanlısı göstermek, ahlaksız bir suçlamadır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şöyle:

"Bazı gazeteci ve siyasetçilere yönelik saldırılarda MHP’yle bağ kurmak zorlamadır. Partimizi kavgayla göstermek hayasızlıktır. MHP’yi şiddet yanlısı göstermek, sokak diline saplanıp kaldığını iddia etmek ayıplı ve ahlaksız bir suçlamadır. İnsan sevgimizin sadakasını versek 7 sülalesine yetecek olan çevrelerin partimizi kavga ve karışıklıkla bir gösterme çabası hayasız bir tuzaktır."

"Gündeme gelmek için kendilerine saldırı organize edenler, husumet çemberine sıkışanlar, suç ve suçluyu uzaklarda araştırmasınlar. Evinin balkonuna kamera yerleştirmesi, sonra dönüp masumiyet çığırtkanlığı yapması, sonra da bana saldırdılar demesi bildik bir numaradır."

"Boğaziçi Üniversitesi'nde 24 gündür süren eylemler bize göre bir prova niteliğindedir. Sokağa çıkma kısıtlamasına gerek duyulan günlerde, sokak hareketi ortaya çıkarmak isteyenlerin olduğu da bilinmektedir. Cumhur İttifakı kaos hayallerini suya düşürmektedir."

"HDP'yi savunmak, Türkiye'nin egemenlik haklarını yok saymaktır. HDP’nin kapatılmasına karşı çıkmak adaleti ve terörle mücadeleyi sekteye uğratmaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.