Bağışlı Spor Kulübünden Hakkarili genç sporculara İstanbul jesti

Bağışlı Spor Kulübünden Hakkarili genç sporculara İstanbul jesti

Hakkari Bağışlı Spor Kulübü Derneği, Bağışlı – İstanbul Spor Faaliyetleri Köprüsü ” projesi kapsamında İstanbulu gezdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Bağışlı Köyü Spor Kulübü Derneği tarafından geliştirilen İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen ve Hakkari Valiliği'nin koordinatörlüğünde yürütülen "Bağışlı-İstanbul Spor Faaliyetleri Köprüsü" projesi kapmasında 28 kişilik sporcu ve dernek yöneticileri ekibi, 5 günlük İstanbul gezisinde tarihi ve  turistik mekanların yanı sıra, 3 büyük takımın spor stadlarını gezme ve taraftarlık duygusunu tatma imkanı buldu.

Bağışlı Spor Derneğinin geliştirdiği proje kapsamında yaşları 18-35 arasında değişen 25 sporcu ve 3 yönetici, sportif faaliyetlere taraftar olarak katılmak üzere 15 Kasım'da İstanbul'a 5 günlük gezi turu düzenlendi.Geziye katılan sporcu gençler, Anadolu Efes - Panathinaikos Superfoods Basketbol karşılaşması, Kadın Voleybol Ligi  maçı,  Kameroğlu Beylikdüzü, İhtisas – Beşiktaş ve Erkek Voleybol Ligi'nde oynanan Jeopark Kula Bld. - Galatasaray Hdı Sigorta karşılaşmalarına taraftar olarak katılıp izleme imkanı buldu. Hakkarili sporcular, daha sonra Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş spor tesislerini  ve İstanbul'un tarihi  ve kültürel güzelleriklerini gezdi. İlk kez 3 büyük takımın taraftar grubu olarak katılan Hakkarili gençler, o anları cep telefonlarıyla fotoğrafladı, Hakkari'ye dönen sporcu gençler, kendilerine böyle bir jest yapan Bağışlı Spor Derneği yetkililerine teşekkür etti.
Dernek Başkanı Hikmet Yaşar, gezi ile birlikte Hakkari'de 25'i sporcu, 3 yönetici'nin ilk kez  misafir seyirci olarak 3 büyük takımın  basketbol ve voleybol maçlarını  izlediklerini ve taraftarlık duygusunu tattıklarını söyledi. Yaşar, 5 günlük İstanbul gezisinde sporcu gençlerin , kentin tarihi ve kültürel güzelliklerini de yakından gezme ve görme fırsatı bulduklarını söyledi. 

1-248.jpg3-170.jpg6-083.jpg2-219.jpg5-107.jpg4-144.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.