Bağcılar’da 4 bina karantina altına alındı

Bağcılar’da 4 bina karantina altına alındı

Bağcılar’da Kovid-19 salgını nedeniyle 4 bina karantina altına alındı.

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 4 bina karantina altına alındı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Bağcılar Kaymakamlığı ,“4 Nisan'da toplanan İlçe Hıfzıssıhha Kurulumuz tarafından yapılan değerlendirmelerde; ilçemiz Merkez, Çınar, Kirazlı ve Kazım Karabekir mahallelerindeki 4 binada ikamet eden vatandaşlarımızda yapılan Covit-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle, bu binalarda Umumi Hıfzıssıhha Kanunu hükümleri uyarınca karantina tedbiri uygulanmasına karar verilmiştir" ifadelerini kullandı.

Bağcılar Merkez Mahallesi 737’nci Sokak’ta bulunan 4 katlı bir binanın giriş çıkışları da polisler tarafından şerit ile kapatıldı. Dairelerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarının ise gönüller tarafından karşılanmaya başlandığı belirtildi.

Mahalle sakinleri ise tedirgin olduklarını ifade ederek, binanın her dairesinde bir vaka olduğunu belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.