AVM'nin kafeteryasında yangın: 1 yaralı

AVM'nin kafeteryasında yangın: 1 yaralı

Yozgat'ta alışveriş merkezinin kafeterya kısmında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında 1 kişi hafif yaralandı.

Kent merkezindeki bir alışveriş merkezinin en üst katında bulunan kafeterya bölümünde öğle saatlerinde yangın çıktı. Bir iş yerinin mutfak kısmında bulunan elektrik panosunda meydana gelen patlama sonrası çıkan yangınla birlikte panik yaşandı. Ziyaretçiler kısa sürede tahliye edildi. Bu sırada 1 kişi hafif yaralandı.

İhbar üzerine sevk edilen itfaiye ekipleri, merdiven aracıyla yangına müdahale ederek, kısa sürede söndürdü. Emniyete ait toplumsal olaylara müdahale aracı (TOMA) da tedbir amacıyla bölgede bekletildi. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.