Av. Turan Toprağa verildi!

Av. Turan Toprağa verildi!

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Hakkari Barosu Avukatlarından Fatih Turan, memleketi Hakkari’nin Çukurca ilçesinde toprağa verildi.

Çukurca eski Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Turan’nın Avukat oğlu ve işadamı Fatih Turan (35) iş için gittiği İran’da önceki gün kaldığı otel odasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Ailesi ve yakınları tarafından İran’dan alınan Avukat Turan’ın cenazesi Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Yeni köprü mevkiinde binlerce araç konvoyu tarafından karşılandı.

Av. Fatih Turan’ın cenazesi Hakkari’nin Çukurca ilçesi Cumhuriyet Mahallesi aile mezarlığında binlerce kişinin katılımlı ile gözyaşları arasında toprağa verildi.

Sevilen ve sayılan genç Avukatın ani ölümü Hakkari ve Çukurca ilçesinde üzüntü ile karşılandı.

av-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.