Atlı'dan, Van adayı Takva'ya destek ziyareti!

Atlı'dan, Van adayı Takva'ya destek ziyareti!

Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva’yı ziyaret eden Slehi Aşireti kanaat önderi ve üyeleri desteklerini açıkladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili çalışmasını yürüten Takva'ya destek ziyaretleri devam ediyor.  Hakkari’de yaşayan, Van’da da kalabalık bir nüfusa sahip Slehi aşireti kanaat önderlerinden Mehmet Alayı Atlı ve beraberindeki heyet Takva’yı ziyaret ederek başarılar dilediler.

 Takva’ya seçim sürecinde destek olacaklarını açıklayan Atlı, adaylığı için de Takva’yı tebrik etti.

Kanaat önderi Atlı’ya ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür eden Takva, burada kendisiyle bir araya gelen isimlere yönelik bir de konuşma gerçekleştirdi. “Bu adaylık sadece Necdet Takva’ya verilmiş bir adaylık değil, bu benimle birlikte sizlerin ve bu kentte yaşayan herkese verilen bir görevdir.” dedi.

Takva, Van’da yapacakları önemli çalışmalar olduğunu ve bu çalışmalarda amaçlarının kenti ortak paydada buluşturmak olduğuna vurguladı.

layiatli.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum