Atlı'dan Ak Parti İlçe Başkanı Demir'e tebrik ziyareti

Atlı'dan Ak Parti İlçe Başkanı Demir'e tebrik ziyareti

Hakkari'nin Silehî aşireti kanaat önderi Mehmet Alayı Atlı, kalabalık bir heyetle yeniden başkan seçilen Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir'i parti binasında ziyaret ederek tebrik etti. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkari Merkez İlçe Başkanlığının 29 Ağustos tarihinde yaptığı 7. olağan kongresinde yeniden Merkez İlçe Başkanı seçilen Cumhur Demir'e tebrik ziyaretleri devam ediyor. 

Bu ziyaretler kapsamında Silehî Aşireti kanaat önderi Mehmet Alayı Atlı, beraberindeki kalabalık bir heyetle güven tazeleyen Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Parti binasının toplantı salonunda sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılan tebrik ziyaretine Atlı ve beraberindeki Silehî aşiretinin ak sakallı (rû sipî) mensuplarını Başkan Demir kapıda karşıladı.  

Kendisine destek veren Atlı ve beraberindekilere teşekkür eden Demir, "Atlı Ak Parti’nin görünmez kahramanlarından biridir  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan: 'AK Partiyi ayakta tutanların görünmez kahramanlardır' der. Partilerinin kuruluşundan bu yana Alayı bey, hiçbir mevki ve makam talebinde bulunmadan canla ve başla hizmet ediyor. Bilindiği üzere Ak Parti bir gönül işidir. Bu süreçte hepinizin huzurunda bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

'Biz Ak Parti sevdalısıyız' diyen Atlı,”Cumhur Demir, teşkilatın her kademesinde çalışmış bir kardeşimiz. Heyecanlı ve birikimli olmakla birlikte Hakkari için bir şeyler yapmak için çalışan bir kardeşimizdir. Cumhurun iki özelliği var. Cumhur bir kere Ak Partinin verdiği isim ağırlığıyla hareket eden biridir. İkincisi ise Cumhur’un çok değerli bir dedesi vardı. Allah rahmet eylesin. Rahmetli Yusuf bey (Îsivê Cûle) Hakkari için çok büyük bir değerdi. Yusuf bey dürüstlüğüyle ve mertliğiyle bilinen bir büyüğümüzdü. Cumhur bey de hem ailesine hem de dedesine yakışır bir duruş sergiliyor. Başkan Demir gençlik kolları başkanı iken gösterdiği başarının aynısını merkez ilçe başkanlığı döneminde de yakalayacağına inanıyoruz. Biz kendi aşiretimiz ve akrabalarımızla her zaman hem başkanımıza hem de partimize sonsuz destek vereceğimizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

2-20200918094406.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.