Atiker Konyaspor: 1 - Marsilya: 1

Atiker Konyaspor: 1 - Marsilya: 1

Atiker Konyaspor, Marsilya ile berabere kaldı. Son dakikalara önde giren Konyaspor, Moke'nin kendi kalesine attığı golle sahadan 1 puanla ayrıldı.

 UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda mücadele eden Atiker Konyaspor, Fransa’nın Marsilya ekibini konuk etti.

İlk yarısı golsüz biten karşılaşmada, gol sesi 81’inci dakikada geldi. Amavi’nin ceza sahası içinde Mehdi Baurabia’ya müdahalesi sonrası hakem Sergei Karasev penaltı kararı verdi. Müdahalenin ardından Amavi kırmızı kart gördü ve Marsilya 10 kişi kaldı. Penaltı vuruşunu gole çeviren Skubic, Konyaspor’u öne geçirdi.

90+2’nci dakikada ani gelişen Marsilya atağında soldan son çizgiye kadar inen Payet’in çevirdiği topu kale direği önünde uzaklaştırmak isteyen Moke’nin ters vuruşunda top ağlara gitti: 1-1.

Grubun diğer maçında ise Salzburg, Vitroia Guimaraes’i 3-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla 11 puanlı Salzburg, birinci; 7 puanlı Marsilya, ikinci; 5 puanlı Atiker Konyaspor, üçüncü ve 4 puanı olan Vitroia Guimaraes son sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.