ASP Hakkari il müdürü Kaya'dan engellilere ziyaret

ASP Hakkari il müdürü Kaya'dan engellilere ziyaret

Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” nedeniyle engellileri evlerinde ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Salih Kaya ve Meslek elemanları ile beraber 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle merkezde ikamet eden engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ettiler.

ASP İl Müdürü Salih Kaya, SHM Müdürü Ercan Mavigöz ve Meslek elemanları ile beraber Bedensel Engelliler Derneği ve Engelli Spor Kulüpleri üyeleriyle bir araya gelerek hem, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ kutlayıp hem de Hakkari’deki Engelli vatandaşların sorunları hakkında bilgi aldı. 

Ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan ASP İl Müdürü Salih Kaya, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" nedeniyle engelli vatandaşları ziyaret ettiklerini, engellilerin dertlerini dinlediklerini söyledi. 

Kaya, amaçlarının engellilerin evde en güzel hizmet görmesini sağlamak olduğunu belirterek, "Bizde bu anlayışla evde ziyaret ettiğimiz engelli ailelere bunu anlatmaya çalışıyoruz. Bizim onlardan isteğimiz engellilere çok iyi bakmaları, onları bir külfet olarak değil bir nimet olarak görmelerini istiyoruz” dedi. 

Engelli aileleri ise ASP müdürü ve beraberindeki kurum personeline evlerine konuk oldukları için kendilerine memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler. 

1-249.jpg2-221.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.