Askeri'ye akaryakıt taşıyanlara operasyon

Askeri'ye akaryakıt taşıyanlara operasyon

Askeri birliklere akaryakıt taşıyan firmaların yönetici ve çalışanlarının da aralarında bulunduğu 46 şüpheliye yönelik, örgütE finansman sağladıkları gerekçesiyle 7 ilde operasyon başlatıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Askeri birliklere akaryakıt taşıyan firmaların yönetici ve çalışanlarının da aralarında bulunduğu 46 şüpheliye yönelik, PKK'ye finansman sağladıkları gerekçesiyle 7 ilde operasyon başlatıldı.

Batman İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, "Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı ve Batman Jandarma Komutanlığı KOM birimlerince 23 Mayıs 2017'de Batman, Hakkari, Şırnak, Mardin Bitlis, Siirt ve Sivas illerinde eş zamanlı operasyon yapılmıştır. MSB ANT Başkanlığından Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde konuşlu bulunan askeri birliklerin akaryakıtlarını taşımak üzere ihale alan firma yönetici ve çalışanlarının aralarında bulunduğu 46 şüpheliye yönelik PKK'ye finansman sağlamak, Ediminin ifasına fesat karıştırmak, 5607 sayılı kaçakçılık kanununa muhalefet ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarından operasyon devam etmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.