Askeri araç ile TIR çarpıştı: 4 asker bir korucu yaralı

Askeri araç ile TIR çarpıştı: 4 asker bir korucu yaralı

​Asker ve korucuları taşıyan minibüs ile TIR kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 asker ve bir güvenlik korucusu yaralandı.

Mardin’in Kızıltep ilçesinin Akziyaret Mahallesi yakında askerleri ve korucuları taşıyan minibüs ile TIR, yol yapım çalışması nedeniyle tek şeritli yolda kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada minibüste bulunan 4 asker ve bir korucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Viranşehir istikametinden Şırnak'ın Uludere ilçesine giden asker ve korucuları taşıyan F.Ü. yönetimindeki 07 DDH 94 plakalı minibüs ile Kızıltepe istikametinden gelen 73 KA 088 plakalı A.O. yönetimindeki TIR'la kafa kafaya çarpıştı.

Meydana gelen kazada minibüste bulanan askerlerden P.U, M.H, S.T, A.P ve güvenlik korucusu F.Ü. adlı kişiler yaralandı. Yaralılar haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.