Asetat Kalemi Hangi Yüzeylerde Kullanılır?

Asetat Kalemi Hangi Yüzeylerde Kullanılır?

Asetat kalemi pek çok yüzey üzerinde kalıcı ve silinmez yazılar yazmak için tercih edilir. Bu yüzeyler plastik, cam naylon deri ve metal gibi kaygan ve sağlam yüzeyler olabilir.

Asetat Kalemi Hangi Yüzeylerde Kullanılır?

Asetat kalemi pek çok yüzey üzerinde kalıcı ve silinmez yazılar yazmak için tercih edilir. Bu yüzeyler plastik, cam naylon deri ve metal gibi kaygan ve sağlam yüzeyler olabilir. Asetat kalemlerinin bir diğer adı da permenant kalemlerdir.

Özellikle CD ve DVD üzerine yazı yazmak için oldukça sık tercih edilir. Çeşitli kırtasiye ve sitelerde mevcut olan asetat kalemlerinin ulaşımı oldukça pratiktir. Asetat kalemi su da çıkmadığı için oldukça sevilerek öğrenciler ve yetişkinler tarafından kullanılır ve tercih edilir.

Asetat Kalemi Ne İşe Yarar?

Asetat kalemi oldukça fazla tercih edilen ve çok işe yarayan bir kırtasiye ürünüdür. Özellikle kaygan ve sert maddeden oluşan yüzeylere yazı yazmak zordur. Normal kalemlerle yazıldığında mürekkebi her yere bulaşır ve çıkar. Asetat kalemi ise bu yüzeylere yazı yazmayı kolaylar ve kişiye kullanım pratikliği sağlar. 

Asetat kalemi çeşitleri marka ve uçlarının özellikleri ile çeşitli renk ve seçeneklerde farklılık gösterir. Kalın uçlu ve ince uçlu seçenekleri mevcuttur. Daha fazla detaylı bilgiye https://www.guvensanat.com/asetat-kalem bu adresten ulaşılabilir.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.