Artline Kalem Kullanımı

Artline Kalem Kullanımı

Dijital çağda yaşamamızın sonucu olarak kalem ve kâğıt yerine cep telefonları ile bilgisayarları kullanıyoruz.

Dijital çağda yaşamamızın sonucu olarak kalem ve kâğıt yerine cep telefonları ile bilgisayarları kullanıyoruz. Buna rağmen kalem ve kâğıt günlük yaşantımızın vazgeçilmez bir parçası durumunda bulunuyor. Bilgisayar klavyesi yardımıyla bilgisayar ekranındaki yaratıcılığın zihin gelişimi yönünden katkısı olsa da kalem ile çalışmanın zihinsel gelişime katkısı daha farklı olmaktadır. 

Özellikle çocukların kalem kullanmalarının el kasları başta olma küzere bir çok kas grubunu çalıştırdığı ispatlanmıştır. Çocukların ve çizim ile uğraşa profesyonel kişilerin kâğıt üzerinde rahat hareket etmeleri için artline kalem üretilmiştir. 

Artline Kalem Özellikleri

İllüstrasyon çizimleri, karikatür çizimleri, plan ve projeler başta olmak üzere çizimler artline kalemlerin rahatlığı ile çizilebilmektedir. Artline kalemlerin ele tam oturma özelliği sayesinde kalem tam kavranır ve çizimler daha rahat yapılır. Çabuk kuruma özelliği ve mürekkebinin kâğıt üzerinde dağılmama özelliği artline kalemler ile yapılan çizimlerin daha özgür olmasını sağlamaktadır. 

Mimar ve mühendis meslek grupları, yazarlar, karikatüristler artline kalemlerini kullanmaktadırlar. Artline kalem çeşitleri farklı uç özellikleri ve farklı renklerde olmaktadır. Her bütçeye ve her zevke uygum artline kalemler için https://www.guvensanat.com/artline linki ziyaret edilebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.