Arslan Ailesinin mutlu günü!

Arslan Ailesinin mutlu günü!

Hakkarili İnşaat Muhendisi ve Ak Parti meclis üyesi Şaban Arslan ve Hatice Zirek çifti için görkemli bir düğün töreni yapıldı. Düğün törenine binlerce kişi katıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Sümbül mahallesindeki Marufan semtimnde Şaban ve Hatice çifti için yapılan düğün törenine Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Hakkari valisi İdris Akbıyık, vali yardımcısı Mustafa Duruk, Ak Parti il teşkilatı, Ak Parti geçmiş dönem milletvekili Abdulmutalip Özbek, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Çukurca belediye başkanı Ensar Dündar, Ak Parti Hakkari geçmiş dönem il başkanları, il milli eğitim müdürü Bilal Gür, Kanaat Önderleri, Hakkari merkez ve Köy muhtarları, bir çok kurum müdürleri ile  çok sayıda davetli katıldı.

İki gün iki gece süren düğün töreninde yörenin gelenek ve görenekleri sergilenerek davetlilere iki gün boyunca yöresel yemekler ikram edildi.

Arslan ailesi bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-042.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.