Arminaz düğün bahçesi hizmetinizde!

Arminaz düğün bahçesi hizmetinizde!

Hakkari’nin yeşille kuşatılmış, toz ve topraktan uzak en merkezi noktada bulunan Arminaz Düğün bahçesinde mutluluğa ilk adımı atmak ister misiniz?

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin en merkezi noktasında kır düğünü yapmak isteyenler için en iyi açık hava düğün mekanı Arminaz Düğün bahçesi açıldı. 1200 metre kare kullanım alanı olan yaklaşık 2500 kişilik kapasitesi olan Arminaz Düğün Bahçesi bu hafta sonu yapılan ilk düğün ile hizmete girdi. 

Yenilenen geniş alanı, mutfak kısmı ve 3 tonluk su deposu iki bay ve bayan WC’si bulunan Arminaz kır düğün bahçesi Hakkari’de açık alanda düğün, nişan, kına gibi etkinliklerin vazgeçilmez adresi olacak. 

Düğün törenleri yaklaşan yeni çiftler ve özel günlerini kent merkezine yakın olan Arminaz Düğün bahçesinde en güzel şekilde geçirmek isteyen çiftler  bu güzel alanı kaçırmamak için harekete geçin!

ADRES: Belediye binası arkası oto yıkama üste “Arminaz kır düğün bahçesi

İletişim: İsmail Baran Uysal 0544 224 8676

1-465.jpg2-435.jpg3-355.jpg

5-214.jpg6-150.jpg4-304.jpg

7-109.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.