Arınç: Yeni ittifaklar bulmamız lazım, parti içinde çözülmeler var

Arınç: Yeni ittifaklar bulmamız lazım, parti içinde çözülmeler var

AK Parti'den daha önce de ayrılıp parti kuranlar olduğunu söyleyen Bülent Arınç, "O zaman çok güçlü zamanımızdı. Şimdi biraz yaralıyız. Kendi içinde çözülmeler var" diye konuştu.

 AK Parti Malatya İl Başkanlığı’nda konuşan Bülent Arınç, yeni parti kuracağı iddia edilen Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’nun hata yapacağını söyledi.

İdris Naim Şahin ve Abdüllatif Şener’in de parti kurduğunu hatırlatan Arınç, “O zaman çok güçlü zamanımızdı. Şimdi biraz yaralıyız, biraz sıkıntılar var. Kendi içinde çözülmeler var” şeklinde konuştu.

Arıç, 'Partisinin yeni ittifaklar kurması gerektiğini, Yeni ittifaklar bulmamız lazım dedim. Alevi kardeşlerimizin oylarını önemsiyorum. Samimiyetle itiraf edeyim, onlara çok uzak kaldık. Alevi yurttaşlarımızın oylarına ihtiyacımız var' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.