Antep'te ölü bulunan Yüksekovalı genç toprağa verildi

Antep'te ölü bulunan Yüksekovalı genç toprağa verildi

Bir süre önce Gaziantep'te sırtından bıçaklanmış halde cenazesi bulunan Adem Kameri isimli gencin cenazesi Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde toprağa verildi.

Yaklaşık 4 ay önce kayıp olan ve 1 Nisan 2018 tarihinde Gaziantep'in Islahiye ilçesindeki ormanlık alanda sırtından bıçaklanmış halde bulunan Adem Kameri, bugün Yüksekova'ya getirilerek son yolculuğuna uğurlandı. Dini vecibeleri yerine getirilen Kameri'nin cenazesi, Kadıköy Köyü'nde toprağa verildi. 

Cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı.

Kameri'nin cenazesi daha önce kimlik tespiti yapılamadığı için Gaziantep'te kimsesizler mezarlığına defnedilmişti. DNA testleri sonucu kimlik tespiti yapılırken, cenaze önceki gün ailesine teslim edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.