Antep’te kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Antep’te kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Antep’in Nurdağı ilçesinde TIR’a yandan çarpan otomobildeki  sürücü Muhammed Elcuneyd ve oğlu Hüsam Elcuneyd hayatını kaybederken, eşi ve 2 çocuğu yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Nurdağı-Antep Karayolu’nun Çakmak Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Antep yönünde ilerleyen Muhammed Elcuneyd yönetimindeki otomobil, önünde ilerleyen A.D (49) idaresindeki TIR’a yandan çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde otomobil sürücüsü Muhammed Elcuneyd (39) ile oğlu Hüsam Elcuneyd'in (3) öldüğünü belirledi. Kazada yaralanan anne Aliye (38) ile çocukları Hazım (4) ve Ali Elcuneyd (11) ise itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden kurtarılarak Nurdağı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Kazada hayatını kaybeden sürücü ve oğlunun cenazeleri otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Jandarma kazayla ilgili olarak TIR sürücüsü A.D.'yi gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.