Ankara’da sahte HDP, CHP, İyi Parti broşürleri dağıtıldı

Ankara’da sahte HDP, CHP, İyi Parti broşürleri dağıtıldı

Ankara’da pek çok yerde dağıtılan sahte CHP, HDP, İyi parti broşürleri sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Ankara’da sokaklara ve işyerlerine sahte broşürler dağıtıldı.

CHP, HDP ve İyi Parti adına hazırlanan sahte broşürlerde yalan vaatlere yer verildi.

Dağıtılan sahte broşürler sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekerken broşürleri kimin hazırladığı ve dağıttığı henüz tespit edilemedi. 

HDP Ankara 3. Bölgeden birinci sıra milletvekili adayı Veli Saçılık, broşürlere Twitter’dan tepki gösterdi:

 

 

Sahte HDP bildirisi dağıtıyor AKP. Biz AKP'nin yalanlarıyla baş edeceğiz ve bu AKP'ye dert olacak. (Metro çıkışlarına saçıyorlar bunları, polis istese iki dakikada tespit eder yapanları)

HDP İstanbul 2. Bölgeden birinci sıra milletvekili adayı Ahmet Şık da, dağıtılan broşürlere tepkisini şöyle dile getirdi:

 

 

Yalanı, sahteciliği, dalavereyi, hırsızlığı en iyi bilen din şarlatanı AKP isimli mafya Ankara’da bu broşürleri dağıtıyormuş. pic.twitter.com/B5ehIW5pBf

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş ise tepkisini şöyle dile getirdi:

 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; @herkesicinCHP seçmenini tehdit edeceğine esas işine bak ve bu alçaklığı, namussuzluğu ve şerefsizliği yapanları bularak yargı önüne çıkar! Bu broşürü basan ve dağıtanlar alçaktır, namussuzdur! Bu broşür kaybetme korkusunun en somut kanıtıdır!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.