Ankara'da Patlama: 3 Yaralı

Ankara'da Patlama: 3 Yaralı

Ankara'nın Çankaya Küçükesat semtinde bir evde patlama meydana geldi.

Ankara'nın Çankaya Küçükesat semtinde bir evde patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle evin bir kısmı çöktü. Olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye sevk edildi. Enkazda arama çalışmaları başladı. Yetkililer patlamanın doğalgazdan kaynaklandığını belirtti.

İLK BELİRLEMELERE GÖRE 3 YARALI

Ankara'nın Çankaya ilçesi Küçükesat semti, Başçavuş sokak'ta bir apartmanda meydana gelen doğalgaz patlamasında, 3 katlı apartmanın sağ tarafının 2 katı, çatısıyla birlikte tamamen çöktü. İlk belirlemelere göre 3 yaralı olduğu belirtildi. Olay yerine kısa sürede ambulans, polis, itfaiye ekipleri geldi. Polis bölgede güvenlik önlemleri aldı. Çevredeki görgü tanıkları, 'Bir anda deprem oluyor sandık. sarsıntının ardından korkunç bir patlama sesi geldi. Biz de ne olduğunu anlamadık. Korkuyla evlerimizden dışarı çıktık' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.