Angelina Jolie’den Ukrayna’ya sürpriz ziyaret

Angelina Jolie’den Ukrayna’ya sürpriz ziyaret

BM İyi Niyet Elçisi olarak görev alan ünlü oyuncu Angelina Jolie, aylardır savaşın devam ettiği Ukrayna'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Jolie, görüşmeler sırasında çalan uyarı sirenleriyle apar topar daha güvenli bir alana tahliye edildi.

Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Angelina Jolie, Ukrayna'ya sürpriz bir ziyarette bulundu. Jolie'nin Rusya ile savaş halinde olan ülkeye sürpriz ziyareti, Maya Pidhorodetska adlı bir Ukraynalının, çektiği videoyu Facebook'ta yayınlamasıyla ortaya çıktı.

NTV'deki habere gör ePidhorodetska, "Özel bir şey yok. Sadece Lviv. Sadece kahve içmeye gittim. Sadece Angelina Jolie" sözleriyle, kendisine el sallayan oyuncunun videosunu paylaştırken, Ukraynaca, "Ukrayna tüm dünya tarafından destekleniyor" diye yazdı.

Rus kuvvetleri ülkenin doğusunda yeni bir saldırı hazırlığındayken destek ziyaretinde bulunan Jolie, Instagram'da 25 Şubat'ta paylaştığı gönderide, "Ukrayna halkı için dua ediyorum" demişti. Saldırılar nedeniyle evlerinden olan kişilere verilecek yardımlara odaklandığını ifade eden Jolie, Birleşmiş Milletler'deki partnerleriyle birlikte hareket ettiğini söylemişti.

Ünlü yıldız, 2012'den bu yana BM Mülteciler Yüksek Komiserliği'nin Özel Temsilcisi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.