Amedspor’un yeni başkanı Vechettin Alsaç

Amedspor’un yeni başkanı Vechettin Alsaç

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün ertelenen kongresi bugün yapıldı. İş insanı Vechettin Alsaç kulübün yeni başkanı seçildi.

Salgın nedeniyle daha önce ertelenen Amedspor kongresi yapıldı. Amedspor Kulübü 4. Olağanüstü Genel Kurulu Şehmus Özer Tesisleri’nde gerçekleşti. Tek liste ile gidilen seçimlerde iş insanı Vechettin Alsaç başkan seçildi.

Seçim ardından kısa bir konuşma yapan Alsaç, Amedspor’un özgün duruşundan taviz vermeden ve eksen kayması yaşanmadan sonuna kadar mücadeleyi sürdüreceklerini belirtti.

Salgın nedeniyle karantinada olan eski başkan Metin Kılavuz, Zoom üzerinden kongreye katıldı. Amedspor’un zor bir sezon geçirdiğini hatırlatan Kılavuz önceki dönem Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun sanayi bölgesine yaptığı ziyaret sırasında ‘Amedspor küme düşecek’ dediğini aktardı. Kılavuz, “Amedspor düşmedi ama kendisi düştü” dedi.

Metin Kılavuz, yeni başkan Vechettin Alsaç ile yeni yönetimi tebrik ederek başarılar diledi. Kılavuz Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, “Amedspor 4. Olağanüstü kongresinde zorlu süreçte görev alan Çetin Alsaç başkanlığındaki yeni yönetimi tebrik ediyorum. Dayanışma duygularım ile istedikleri her zaman bir üye olarak yanlarında olacağım. Başarılar. Her Biji Amedspor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.