Amedspor'un otobüsü geri verilecek

Amedspor'un otobüsü geri verilecek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Amedspor'un otobüsünün geri verileceğini açıkladı. Olayın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığı ve otobüsün bakımlarının yapılacağı belirtildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Amedspor’dan alınan otobüsü geri verecek. Belediye, olayın yanlış anlaşılma nedeniyle yaşandığını açıkladı.

Amedspor Yönetim Kurulu bugün yazılı bir açıklama yaparak, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kadın futbol takımına tahsis ettiği otobüsü geri aldığını duyurmuştu. Taraftarın tepkisine neden olan haberin ardından belediye bir “yanlış anlamanın” söz konusu olduğunu kulübe bildirdi.

Belediyeden gelen son bilgi doğrultusunda Amedspor, yeni bir açıklama yaptı. Amedspor Yönetim Kurulu’nun yeni açıklaması şöyle:

“Bugün gün içerisinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince uzun bir süre önce kadın takımı ve alt yapı takımlarımızın kullanımı amacıyla kulübümüze tahsis edilen otobüse yine Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince el konulduğunu bildirmiştik.

Gün içerisinde belediye yetkilileriyle yaptığımız görüşmede söz konusu durumun bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığı ve otobüsümüzün bakım ve onarım amacıyla alındığı, bakım onarım işlemi bittikten sonra iade edileceği tarafımıza aktarılmıştır.

Bu nedenle söz konusu durum hakkında taraftarlarımızı ve kamuoyunu bilgilendirme gereği hasıl olmuştur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.