Amedspor taraftarı, Fenerbahçe maçına alınmayacak!

Amedspor taraftarı, Fenerbahçe maçına alınmayacak!

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 6. hafta maçında Fenerbahçe ile Amedspor arasında oynanacak mücadelede konuk ekip Amedspor taraftarı alınmayacak.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 6. Haftasında oynanacak Amedspor maçında, rakip takımın seyircilerinin maça alınmayacağını açıkladı.

Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"09.01.2017 tarihinde yapılan İstanbul İl Güvenlik Kurulu Toplantı Kararları kapsamında, 25 Ocak 2017 Çarşamba günü oynanacak olan Fenerbahçe - Amed Sportif Faaliyetler Ziraat Türkiye Kupası 6. Hafta grup maçına, misafir takım taraftarları alınmayacaktır. Kamuoyunun bilgisine duyururuz."

AMEDSPOR GEÇEN HAFTA SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Amedspor kulübüne ait otobüs geçtiğimiz hafta, Konya deplasmanı sonrası saldırıda bulunulmuştu. Konya takımlarından Anadolu Selçukluspor ile oynadıkları ve 0-3 galip geldikleri maçın ardından yaşanan saldırıda takım otobüsünün camları kırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.