Altuğ Atıcı Hakkari'de konuştu: Oylar namusumuzdur

Altuğ Atıcı Hakkari'de konuştu: Oylar namusumuzdur

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Mersin Milletvekili Altuğ Atıcı ve parti okul sorumlusu Tuğba Canlı referandum çalışmaları kapsamında Hakkari’ye geldi.

Yüksekova’dan karayolu ile Hakkari’ye gelen CHP heyeti CHP Hakkari İl Başkan Yardımcısı Naci Kahraman ve beraberindeki partililer tarafından karşılandı.

Bulvar Caddesi üzerinde buluna CHP parti binasında basın mensuplarına açıklamada bulunan (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Mersin Milletvekili Altuğ Atıcı, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumla ilgili sandık güvenliği üzerinde çalışmalar yapmaya geldiklerini söyledi.

 81 il ve ilçede sadık güvenliği ile ilgili çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Atıcı, sandık güvenliği çalışmalarına çok önem verdiklerini söyledi.

SANDIĞA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Atıcı,” Sandık güvenliğine önem veriyoruz çünkü nereye gidersek gidelim halkımız bize diyor ki evet veya hayır diyebileceğiz ama sandıkları sahip çıkabilecek misiniz diyor ve en büyük endişeleri budur. Bu endişe bizi üzüyor.

Millet sandığı gidip hayır oyu vereceğini ifade ettiğinde endişesi acaba sandıklarda çıkabilecek mi bu endişe bizi derinden üzüyor çünkü milletin devlete olan güvenini azaldığını his ettiriyor.

HÜKÜMETLER GEÇİCİ MİLLETİMİZ KALACIDIR

 Bakın hükümetler geçicidir hükümetler kurulur görev süresi biter. Liderler geçicidir görevleri biter, yaşamları biter ama devletimiz, ülkemiz ve milletimiz kalıcıdır.

Milletimize devlette ve devleti yönetenlere karşı güveninin azalmaması gerekiyor. Bu nedenle biz Türkiye’nin her tarafından bir söz verdik.

OYLAR NAMUSUMUZDUR

Dedik ki sandığa giren bütün oylar ister evet olsun ister hayır olsun bizim namusumuzdur namusumuzu koruyacağız.  Seçim günü 16 Nisan’a kadar il il, ilçe ilçe karış karış gezerek o sandığa hayır oyu girmesi için mücadele gedeceğiz.

Ama milli irade milletimiz ne derse sandığa o yansıyacağı için sandığa gelen bütün oyları da biz koruyacağız. O yüzden de teknik bazı bilgileri ve bazı çalışma yöntemlerini Hakkari’deki yoldaşlarımıza ve parti örgütümüze paylaşmaya geldik.

CUMHURBAŞKANIM TARAFSIZ OLMALIDIR DİYENLER HAYIR DESİN

Eğer evet derse Cumhurbaşkanı aynı zamanda bir partinin genel başkanı olacak. Eğer halkımız benim Cumhurbaşkanım tarafsız olmalıdır hiçbir partiye üye olmamalıdır, bir partinin genel başkanı olmamalıdır diyorsa o zaman gidip sandıkta Hayır oyu kullanacak” dedi.

chp-1-005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.