'Allah CHP'yi ıslah etsin'

'Allah CHP'yi ıslah etsin'

Başbakan Binali Yıldırım,"PKK ve FETÖ hayır diyor dedik cevap CHP'den geldi. CHP onların kayığına binmiş durumda. CHP'yi Allah ıslah etsin" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Referandum sürecined CHP'nin tutumunu sert dille eleştiren Yıldırım, "2017 Türkiye'nin kaderinin ve bahtının güneş gibi parlayacağı bir yıl olacak. Yaşam tarzı edebiyatı yapanlar üniversite önlerinde kurdukları ikna odalarında genç kızlarımızın yaşam hakkına tecavüz ettiler. Namaz kılıyor diye ihraç edilenlerin vebali ile bugün yaşananları herkes görüyor" dedi.

CHP'Yİ ALLAH ISLAH ETSİN 

Cumhurbaşkanı seçtirmemek için vesayet odaklarının sözcülüğünü yapan ana muhalefet partisi bugün bütün marjinal odaklarla aynı fotoğrafı veriyor. PKK hayır, FETÖ hayır dediği için biz bu değişikliğe evet diyoruz dedik. Biz cevabı muhataplarından beklerken cevap CHP'den geldi. CHP zaten onların kayığına binmiş vaziyette, Allah ıslah etsin. Siz FETÖ ile PKK ile bölücü örgütlerle iş tutarak milletin gönlüne giremezsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.