Albayrak: 2019 bizim için çok iyi bir yıl olacak

Albayrak: 2019 bizim için çok iyi bir yıl olacak

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: 2019 bizim için çok iyi bir yıl olacak

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Odaklandığımız en kaliteli şey büyüme. İlk çeyrek Türkiye için beklenenden iyi başladı" dedi.

Davos'ta Bloomberg'ün sorularını yanıtlayan Albayrak, " 2019 bizim için çok iyi bir yıl olacak gibi görünüyor. Büyüme, yumuşak iniş stratejisini ortaya koyuyor. Türkiye'nin iç tüketimi, piyasa tüketimi şu an yolunda." diye konuştu.

Albayrak Merkez Bankası için de "herkesin kendi işini yaptığın" söyledi. Albayrak "Enflasyonla mücadele etmeye çalışıyoruz. Merkez Bankası işini son birkaç aydır iyi bir biçimde yapıyor, bağımsız yapıyor. Analitik yapacaklardır, enflasyonla mücadelemize uyacaklardır. Odaklandığımız en kaliteli şey büyüme" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum