Akşener'den Özlem Zengin tepkisi

Akşener'den Özlem Zengin tepkisi

Akşener'den Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e tepki: Kadın haklarını içine sindiremeyen erkekler yetmedi bir de seninle mi uğraşacağız?

Partisinin grup toplantısında konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in cezaevinde "çıplak arama" yapıldığı eleştirilerini reddederek şikayet edenlere yönelik "onurlu ve ahlaklı kadın bir sene beklemez" sözlerine tepki gösterdi.

Akşener, "Bizlerin görevi uğradıkları felaketlere karşı kadınları cesaretlendirmektir. Şikayet edeni onursuz ilan ederek bir travma daha yaşatmak değildir" diye konuştu.

Akşener şöyle devam etti: "Tecavüze, tacize uğrayan kadınlar için şikayet süresi mi var? 3 iş günü içinde şikayetçi olmayana namussuz mu diyeceksiniz? Kadın haklarını içine sindiremeyen erkekler yetmedi bir de seninle mi uğraşacağız? Zihniyetiniz batsın sizin. İster bir gün sonra ister 10 yıl sonra söylesin hakkını arayan her kadın onurludur."

"O densiz genel başkan yardımcısını da hemen görevden alın, partinizde mümkünse herhangi bir insanın göremeyeceği, eline mikrofon verilemeyecek bir yere koyun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.