Akşener: İktidar devredilir!

Akşener: İktidar devredilir!

Akşener'den Erdoğan'ın 'Memleketi bunlara teslim edemeyiz' sözlerine yanıt : İktidar teslim edilmez, devredilir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Memleketi bunlara teslim edemeyiz" ifadesine yanıt verdi.

Akşener partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Sayın Erdoğan devleti teslim aldığını sanıyor, seçim kaybedince de teslim edeceğini düşünüyor. Bak Sayın Erdoğan, iktidar teslim edilmez, devredilir" dedi.

Akşener "Kendisi yine çıktığı bir kürsüde dedi ki; memleketi bunlara teslim edemeyiz. Beş kere dinledim, acaba yanlış mı duydum diye. Devleti teslim aldığını sanıyor biliyor musunuz? Sayın Erdoğan devleti teslim aldığını sanıyor, seçim kaybedince de teslim edeceğini düşünüyor. Bak Sayın Erdoğan, iktidar teslim edilmez, devredilir. Millet sandıkta kararını ortaya koyar, o karara göre iktidar devredilir." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.