Akşener: Iğdır’da 100 kişiden 47’si açlık sınırında

Akşener: Iğdır’da 100 kişiden 47’si açlık sınırında

İYİ Parti lideri ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, bugün Iğdır’da düzenlediği mitingde konuştu.

“Türkiye’de devletin cılkı çıktı” diyen Akşener, bürokratların iktidarın bürokratı olmasını eleştirdi, herkesin devletin bürokratı olması gerektiğini söyledi ve ekledi:

“Siyasete güvenirseniz ortada kalırsınız. Hele Erdoğan’a güvenirseniz… Mavi Marmara’da ne yaptığını hepiniz biliyorsunuz. Sayın Vali’yi, Sayın Emniyet Müdürü’nü uyarmak zorundayım. Devran değiştiğinde, diyecek ki ‘Bana mı sordunuz?’

Iğdır’da pamuk üretiminin devlet tarafından desteklenmesi gerektiğini belirten Akşener, Iğdır’da tekstil ve sanayi potansiyeli olduğunu vurguladı:

“Iğdır’da yaşayan 100 kişiden, 47’si açlık sınırında yaşıyor. Iğdır Türkiye’nin en stratejik şehirlerinden biri. Seçildiğim takdirde her yıl 50 milyar dolarlık yatırım yapacağım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.