Akın ailesinin acı günü

Akın ailesinin acı günü

Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi gören ilin sevilen ve sayılan simalarından Ali Akın vefat etti. Akın bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bir zamanlar görev yaptığı Hakkari Orman İşletme Müdürlünde göre süresi boyunca herkesin gönlünde taht kuran ilin sevilen ve sayılan simalardan  Ali Akın, tedavi gördüğü Hakkari Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde saban saatlerinde vefat etti.

Akın’nın cenazesi yüzerce araçlık konvoy ile önce evine sonrada Sümbül Mahallesi aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Evli ve 4 çocuk babası olan Akın'ın taziyesi ise Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Kantar civarındaki H. Mustafa Camisinde kabul ediliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum