Akbıyık, TEKNOFEST'e davet edilen Tatlı'yı kabul etti

Akbıyık, TEKNOFEST'e davet edilen Tatlı'yı kabul etti

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat Koca ile birlikte makamında kabul ettiği Savaş Tatlı’yı tebrik ederek bir süre sohbet etti.

Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının destekleriyle yolcu uçağı tasarlayan ve TEKNOFEST'e davet edilen Savaş Tatlı’yı makamında kabul etti.

Hakkârili gençlerin her konuda yetenekli olduğunu ifade eden Vali Akbıyık,  Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının destekleriyle yolcu uçağı tasarlayan Tatlı’nın 17-22 Eylül 2020 tarihleri arasında Gaziantep’te yapılacak olan TEKNOFEST’e davet edildiğini söyledi.

Vali Akbıyık, katılacağı TEKNOFEST’e Hakkari'yi temsil edecek olan Tatlı’ya başarılar diledi.

Savaş Tatlı ise, kendisine sağlanan desteklerle 4 kilometre uzaklığa gidebilen 180 santimetre uzunluğunda yolcu uçağı tasarladığını belirterek, tasarladığı uçak ile katılacağı TEKNOFEST’e Hakkari'yi temsil edeceğini belirtti.

2-20200918212708.jpg1-20200918212708.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum