Akbıyık, Gazeteciler ve idarecilerle bir araya geldi!

Akbıyık, Gazeteciler ve idarecilerle bir araya geldi!

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü nedeniyle kentte çalışan basın mensupları ve idareciler ile yemekte bir araya geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valiliği tarafından polis evinde verilen yemeğe Vali İdris Akbıyık, Vali Yardımcıları Mustafa Duruk, Mustafa Pala, İdris Koç, Belediye Başkan Vekili, Cüneyt Epcim, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, Şemdinli Kaymakamı Fuat Türkman, Derecik ilçesi Kaymakamı İdris Arslan, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Basın mensupları ve protokol üyelerinin kendilerini tek tek tanıtmasının ardından Vali Akbıyık, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Hakkari’de görev yapan gazetecilerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, gazetecilere görevlerinde başarılar diledi.

Vali Akbıyık,” 212 sayılı yasanın, 10 Ocak 1961'de kabul edilmesiyle kutlanmaya başlanan Çalışan Gazeteciler Günü`nün 58. yıldönümünü kutluyoruz. Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda icra edilen önemli bir meslektir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Göreve başladığım günden beri gazetecilerin ilimizin tanıtımı için çok güzel haberler yaptığına tanık oldum. Güzel çalışmalar sergileyen basın emekçilerini kutluyorum” dedi.

Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim ve İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu’da ildeki gazetecilerin çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek başarıların devamını dilediler.

Gazetecilerin sorunu ve sıkıntılarını da dinleyen Vali Akbıyık ve beraberindeki protokol üyeleri bundan sonraki aşamalarda da sık sık bir araya geleceklerini belirttiler.

Vali ve beraberindekiler yemek sonrası polisevi önünde gazeteciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

05cdadeb-7ff2-442b-997c-2161d0e8f061.jpg

1-934.jpg2-847.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum