Akaroğlu Baklava Bayram siparişlerinizi alıyor!

Akaroğlu Baklava Bayram siparişlerinizi alıyor!

Hakkari’de bir süre önce açılan ve birbirinden lezzetli baklava çeşitlerini halkın beğenisine sunan Akaroğlu Baklava Kurban Bayramı için siparişlerinizi alıyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de baklava ve tatlı çeşitleri denince akla ilk gelen yer olan Akaroğlu Baklava bayram öncesinde kentteki talebe yetişebilmek için gece gündüz çalışıyor. 

Temmuz ayında Hakkari’nin Çölemerik Caddesi Belediye dükkanlarındaki adresinde Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve protokolün katılımı ile faaliyete geçen Akaroğlu Baklava Kurban Bayramında da ağzınızı tatlandırmaya devam edecek. 

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde üretim faaliyetinin devam ettiği Akaroğlu Baklava’da şimdiden bayram siparişleri alınıyor. 

Akaroğlu Baklava’nın işletmecisi Osman Er; Kurban Bayramı öncesi sipariş aldıklarını belirterek, “Bayrama sayılı günler kaldı. Hakkarililerin tatlı ihtiyacını karşılamak için şimdiden sipariş almaya başladık. Fıstıklı baklava, cevizli baklava, midye baklava, havuç dilimi, özle kare, şöbiyet, özle şöbiyet, küçük dürüm, fıstıklı sarma, fıstıklı ezme, kadayıf, burma kadayıf, katmer tatlı çeşitlerimiz mevcuttur. Dileyen vatandaşlar erkeden siparişini verebilir. Şimdiden bütün İslam Aleminin ve Hakkari halkının Bayramı kutlu olsun” dedi. 

Adres: Çölemerik Caddesi Belediye dükkanları, AHS karşısı Sevgi Kasabı yanı Hakkari Merkez 

ALO PAKET: 0438 211 2616 

GSM: 0541 922 22 08

01-152.jpg0.png02-001.png1-623.jpg2-567.jpg3-466.jpg4-392.jpg5,.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.