Ak Partinin Yüksekova'daki Referandum Çalışması devam ediyor

Ak Partinin Yüksekova'daki Referandum Çalışması devam ediyor

AK Parti Yüksekova İlçe başkanı ve Gençlik Kolları Başkanlığı, 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında köylerden başlayarak çalışmalarını sürdürüyor.

 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yüksekova İlçe Başkanı ve Gençlik kolları yöneticileri, referandum çalışması kapsamında Kolbaşı, Armutdüzü, Aktoprak, İnanlı ve Akçalı köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Yüksekova İlçe Başkanı Müslüm Ortaay ve beraberindeki parti yöneticileri, köyleri ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Başkan Ortaay ve beraberindekiler, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmaları hakkında vatandaşlara detaylı bilgiler verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.