Ak Parti'nin seçim çalışmaları devam ediyor

Ak Parti'nin seçim çalışmaları devam ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakari İl Başkanı Nurettin Fırat ve il yönetimi, çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ve Ev ziyaretinde bulunarak, yeni anayasa referandumu için destek istedi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

AK Parti Hakkari il teşkilatı referandum çalışmaları kapsamında, Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş,  Genel sekreteri Fikret Keskin, ve Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin'in de ev ve iş yerini ziyaret etti.

Referandumun Türkiye’nin kaderini etkileyecek kadar önemli olduğunu belirten AK Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat, “Ülkemizin özellikle Hakkari’nin geleceği için bu referandum büyük önem arz etmektedir. Sizlere de bu konuda büyük görevler düşüyor. Halka siz de bizimle birlikte ’Evet’ demenin ülkeye neler getireceğini veya ’Hayır’ demenin götürülerini iyi aktarmamız lazım. Vesayet rejiminin getirdiklerini biz hep beraber 15 Temmuz’da FETÖ terör örgütünün ülkeyi kaosa ve bölünmeye götürme girişimini gördük. Bu gibi vesayetlerin olmaması ve adil bir sivil anayasa için hepimizin görevleri vardır ve bunun için sizden destek istiyoruz” dedi.

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerde referandum için destek talep ederek, Hakkari’nin genel ve güncel sorunları hakkında istişarelerde bulundu.

0348bcbf-98db-488d-9117-e9f5f13159d3.jpge5af9c18-abbe-4b4b-84ed-f3f36aecad8b.jpg814daf7e-901b-49d4-afa8-da84ac9361c9.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.