Ak Parti'nin referandum çalışmaları devam ediyor

Ak Parti'nin referandum çalışmaları devam ediyor

AK Parti Hakkari İl Başkanlığı yetkilileri, referandum çalışması kapsamında Geçitli köyündeki vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat ve beraberindeki parti yöneticileri referandum hazırlıkları kapsamında kent merkezine bağlı Geçitli köyünü ziyaret tti. 

16 Nisan’da yapılacak olan referandum ile ilgili vatandaşları bilgilendiren Fırat, referandum çalışmalarının yanı sıra köy sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını da dinledi.

Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Fırat,” Referandum, Türkiye için hayatı bir önem taşıyor. Bu referandum ile Türkiye’nin güçlenecektir. Partimizin tüm üyeleriyle bugüne kadar memleketin bekası için çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Şunu tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz ki bizler memleketimiz için varız. Hakkari’de im, ilçe, köy ve mezralarda referandum çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızla bir araya geldik ve sıcak bir şekilde karşılandık. Bizleri sıcak bir şekilde karşılayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

04-004.jpg13.jpg16.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum