Ak Parti'nin Hakkari'de referandum çalışması devam ediyor

Ak Parti'nin Hakkari'de referandum çalışması devam ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat Hakkari’de ciddi “Evet” oyu çıkartacaklarını söyledi.

16 Nisan Pazar günü yapılacak olan halk oylaması için Ak Parti Hakkari İl Başkanlığı'nın çalışmaları devam ediyor”

  AK Parti İl Başkanı Nurettin Fırat, AK Parti Eski il Başkanı Mehmet Ertuş ve partililer, merkeze bağlı Akçağl, Işıklar Köyü, Boğazlı Mezrası, Su Ocağı Mezrası, Demirtaş Köyü, Oluklu Mezrası ve Doğanyurt Köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Bu referandumun Türkiye'nin tarihi dönüm noktalarından birisi olduğunu ifade eden Başkan Fırat, önümüzdeki süreçte sahada olacağız dedi.

Başkan Fırat,”Referandum sürecinde ulaşılmadık yer bırakmayacağız. Bunun için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bir öncekinden daha çok oy almak için çalışmalıyız. Referanduma kadar kapı kapı istiklal ve istikbal aşkıyla çalışmalar yapacağız”

Hakkari'den ciddi manada ‘ Evet ' oyu çıkartacağız

Ocak ayı sonuna kadar Hakkari' Çukurca, Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde mahalle  başkanları toplantılarını ve sandık başkanları toplantılarını tamamlayacaklarını anlatan Başkan Fırat “Biz önce milletimiz için sonra ülkemiz için ondan sonra çocuklarımızın geleceği için bu üç ayda çok ciddi çalışmalar yapmak zorundayız.

Her AK Partilinin bu çalışmalara destek olması lazım. Referandum zamanında tüm mahallelerimizi tek tek dolaşıp vatandaşlarımıza Anayasa değişikliğini anlatacağız.

Hakkari'de  inşallah çok ciddi manada evet oyu çıkararak ülkemizdeki bu değişikliğe bizde Hakkari'den destek olmaya çalışacağız” diyerek tüm partililerin el birliği ile çalışmasını istedi”

Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız

 Fırat konuşmasının devamında çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacaklarını söyledi. Başkan Fırat,”Biz Ak Parti kadroları olarak referandumda gece gündüz,

demeden bu milletin hak ettiği hizmetleri tamamlamak için koşacak, çalmadık kapı ve girmedik gönül bırakmayıp, kazanmadığımız tek bir vatandaş bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

img_7081.jpgimg_7125.jpgimg_7161.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.