Ak Parti'nin Hakkari mitingi başladı

Ak Parti'nin Hakkari mitingi başladı

Ak Parti'nin yerel seçimler için Hakkari'de düzenleyeceği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı miting başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Hakkari son derece hareketli. Ak Parti yerel seçim hazırlıkları için Hakkari'de düzenleyeceği miting  başladı.

İki gündür hazırlıkları devam eden mitinge Cumhurbaşkanı Erdoğan katılacak. Mitingin düzenleneceği Cumhuriyet Caddesi Türk bayrakları, Ak Parti flamaları ve Erdoğan posterleri ile süslendi.

Sabahın erken saatlerinde ilçelerden ve köylerden gelen vatandaşlar ile Hakkari'den katılan binlerce kişi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki miting alanına alındı.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı kentte Cumhuriyet Caddesi ile Bulvar Caddeleri bariyerler ile kapatılırken hiç bir araç çarşı merkezine geçmezken, araç sürücülerinin caddelerde park etmeleri yasaklandı.

Miting alanın dolması ile birlikte Ak Partinin Hakkari, Yüksekova, Şemdinli, Çukurca, Derecik, Esendere, Büyükçiflik, ve Durankaya belediye başkan adayları ile Ak Parti il Başkanı Emrullah Gür platforma çağrılarak vatandaşlara tanıtıldı. 

Mitingin öncesi konuşan Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür Hakkari ve ilçelerinde 'Gönül Belediyeciliğini' hayata geçireceklerini söyledi. 

Daha sonra Hakkari Belediye Başkan vekili ve Ak Parti Hakkari Belediye Başkan adayı Cüneyit Epçim halka hitap etti. 

Son olarak platforma çıkan Ak Parti Hakkari Milletvekili Husret dinç Kürtçe seslendiği Hakkarililere mitinge katıldıkları için teşekkür etti. 

Ak Parti Mitingi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halka hitap etmesi ile devam edecek. 

1-20190311161839.jpg2-956.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum