AK Partili Salih Cora'dan HDP vekiline yumruk VİDEO

AK Partili Salih Cora'dan HDP vekiline yumruk VİDEO

AK Partili Salih Cora Meclis koridorunda HDP Milletvekili Tuma Çelik'e yumruk attı. Olay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısından çıkışı sırasında yaşandı.

TBMM’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çıkışı grup toplantısından çıkışı ile HDP grup toplantısının çıkışı aynı ana gelince gerilim yaşandı. Bu sırada AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora HDP Milletvekili Tuma Çelik’e yumruk attı.

HDP Mardin Milletvekili ve Avrupa Süryaniler Birliği Türkiye Sorumlusu Tuma Çelik partisinin Meclis’teki grup toplantısı sonrası geçiş koridorunun kapatılmasına sırasında beraberindekilerle birlikte beklerken, Erdoğan’ın korumalarının geçişleri engellemesine bazı vekiller tepki gösterdi. Bu çıkan tartışma sırasında AK Partili Cora, Çelik’e yumruk attı. Olay kameralara da yansıdı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum