AK Parti'li İsmet Yılmaz: Adayımıza oy vermeniz kıyamet günü beraat belgelerinizden biri olacak

AK Parti'li İsmet Yılmaz: Adayımıza oy vermeniz kıyamet günü beraat belgelerinizden biri olacak

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AKP Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz’ın Sivas’ta partisinin adayına oy isterken kullandığı sözler sosyal medyada tepki çekti.

Yılmaz, "Hilmi Bilgin'e vereceğiniz destek, yarın ruz-i mahşerde (kıyamet günü) beraat belgelerinizden (kurtuluş) biri olacak diye düşünüyorum” dedi.

Milli Savunma ve Milli Eğitim bakanlıkları da yapan Yılmaz'ın partisinin Sivas adayına oy isterken kullandığı sözler sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Yılmaz, "Hilmi Bilgin'e desteğinizi bekliyorum. Hilmi Bilgin'e vereceğiniz destek, yarın ruz-i mahşerde (kıyamet günü) beraat belgelerinizden (kurtuluş) biri olacak diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

​Odatv, Yılmaz'ın bu sözleri AKP'nin Sivas Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin için AKP Gençlik Kolları'ndan oy isterken sarf ettiğini aktardı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.