Ak Partili Ceritoğlu Kurt’tan Akar’a ziyaret

Ak Partili Ceritoğlu Kurt’tan Akar’a ziyaret

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Cevahir Mukaddes Akar’ı ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de 12 Kasım 2019 tarihinde ağzına oyun hamuru yapışan 6 yaşındaki Cevahir Mukaddes Akar önce Van ilinde sonra da Ankara’da tedavi altına alınmıştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’nın talimatı üzerine Ak Parti 16. Dönem Ak Parti Çorum Milletvekili AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi de tedavi gören Cevahir Mukaddes Akar’ı ziyaret etti.

Cevahir Mukaddes Akar’ın babası Recep Akar ve Annesi Şükran Akar ile bir süre sohbet eden AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Akar ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

88ea5ee5-dac6-4541-a7cf-cdf53b5f15ed.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum