Ak Partili Başkan Cumhur Demir böyle karşılandı

Ak Partili Başkan Cumhur Demir böyle karşılandı

AK Parti Ankara Genel Merkezinde yapılan mülakatta, Ak Parti Hakkari Merkez ilçe başkanlığına getirilen Cumhur Demir yüzlerce kişi tarafından büyük bir araç konvoyu ile karşılandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de istifası alınan Ak Parti Hakkari Merkez ilçe başkanının boş kalan koltuğu, bugün yapılan görüşmeler sonrasında yeni ismin atanması ile dolduruldu.

Ak Parti Genel Merkezi aldığı adaylık başvurularının ardından bazı isimlerle birebir görüşmeler yaptı. AK Parti Genel Merkezinin aldığı karar doğrultusunda AK Parti Hakkari Merkez İlçe Başkanlığına Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Cumhur Demir getirildi.

Araç konvoyu ile Hakkari’ye gelen Demir, yüzlerce kişi tarafından Türk bayrakları ile Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan çiftlik mevkiinde karşılandı. Kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşarak teşekkür eden Başkan Demir, yüzlerce araçlık konvoy ile Hakkari’ye geldi. Parti binası önünde büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Demir, makamında bir konuşma yaptı.

 

Demir,”Hakkari’nin su soğuk kış gününde için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Perşembe günü genel merkezde yapılan mülakatlar sonucunda 5 adayın yarıştığı mülakatta Cumhurbaşkanımızın taktiri ile Hakkari Ak Parti Merkez ilçe başkanlığına seçildim. Bu uğurda tek inancım sizlersiniz. Ben önce davama sonra sizlere inanıyorum.  Bu yol uzun bir yoldur. Bu yolda önce Allah’a sonra sizlere güveniyorum ben. Merkez ilçe başkanlığı yolunda beni bu göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve tüm yönetime teşekkür ediyorum. Genel merkez beni buraya size hizmet için gönderdi. Makam ve mevkiler geçicidir. Önemli olan burada milletin gönlüne girebilmektir. Bende bunun için çalışacağım. Bu süreçte sizlerin desteğini bekliyorum. Şuan mevcut yönetimimiz ile kongre sürecine kadar devam edeceğim. Daha sonra Hakkari’nin sosyolojik yapısını göz önünde bulundurarak şeffaf bir yönetim oluşturamaya çalışacağım. Hakkari’nin kanaat önderleri büyüklerimize ve sizlere danışıp güzel bir yönetim oluşturup 2023 seçimlerine hazırlanacağız inşallah. Hepiniz biliyorsunuz Ortadoğu kaynayan bir kazan gibidir.   Yakın komşumuz, İran, Irak ve Suriye durumunu hepiniz biliyorsunuz. Bu ateşin Türkiye’ye yansımaması için hep birlikte sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında kenetlenmemiz gerekiyor ve kendisini yalnız bırakmayacağız. Bir olacağız diri olacağız, iri olacağız hep birlikte Türkiye olacağız” dedi. 

1-20200112142628.jpg5-567.jpg6-413.jpg8-218.jpg10-126.jpg12-077.jpg14-038.jpg16-016.jpg18-009.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum