AK Partili Başkan Av. Kaya'dan Bayram mesajı

AK Partili Başkan Av. Kaya'dan Bayram mesajı

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan kaya mesajında şu ifadelere yer verdi;

''Bir yanda tekrarına cümlemizin ulaşmasını niyaz ettiğimiz Mübarek Ramazan-ı Şerif’i uğurlarken, diğer yanda bayram günlerine kavuşmanın sevincini ve sıcaklığını yaşıyoruz. Bu mübarek gün ve gecelerde, küskünlüklerimize, kırgınlıklarımıza son vermeli, birbirimize sevgi dolu bir kalple selam vermeliyiz. İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında olmalı, Hakkari'mizde kocaman bir aile olduğumuzu tekrar göstermeliyiz.  Bayramı vesile ederek, komşularımızı, akraba ve dostlarımızı ziyaret etmeli, büyüklerimize hürmetimizi, küçüklerimizi sevgimizi eksik etmemeliyiz. 

Saygıdeğer Hakkari’miz ve aziz milletimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Yüce Rabbim; birliğimizi, kardeşliğimizi, huzur ve saadetimizi daim eylesin.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.