Ak Parti ve MHP'den Demirci'ye tebrik ziyareti

Ak Parti ve MHP'den Demirci'ye tebrik ziyareti

Ak Parti ve MHP İl Başkanları Durankaya Beldediye başkanı seçilen İsmail Demirci'ye tebrik ziyaretinde bulundular.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart yerel yönetim seçimlerinde Durankaya Belediye Başkanı seçilen İsmail Demirci'ye tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Bugün de Cumhur İttifakında yer alan Ak Parti'nin Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, MHP İl Başkanı Fatih Özbek ve parti yöneticileri başkan Demirci'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Başkan Demirci ve belediyenin yeni meclis üyeleri ile belde sakinleri tarafından karşılan heyet üyeleri belediye hizmet binasına geçerek burada Başkan Demirci ile sohbet ettiler. 

Ziyarete ilişkin kısa bir açıklama yapan Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, "Gönül belediyeciliği ve hizmet aşkı ile çıktığımız bu yolda Durankaya belediye başkanı İsmail Demirci’yi ziyaret ederek Durankaya halkına verdikleri destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduk" dedi.  

Hayırlı olsun ziyaretinin ardından belediye binası önünde toplu fotoğraf çektiren Ak Parti ve MHP heyeti daha sonra beldeden ayrıldı. 

5-428.jpg

1-20190406212927.jpg

5-429.jpg

2-20190406210002.jpg3-789.jpg4-615.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum