Ak Parti ve MHP'den Çukurca'ya ziyaret!

Ak Parti ve MHP'den Çukurca'ya ziyaret!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür ve MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek başkanlığındaki heyet, Çukurca ilçesinde ziyaretlerde bulundular.

Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, MHP İl Başkanı Fatih Özbek, Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu üyesi  Av. Abdulmecit Tarhan, Ak Parti eski dönem İl Başkanı Nurettin Fırat ve beraberindeki heyet Çukurca ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Ak Parti heyeti Çukurca Belediye Başkanı Seçilen Ensar Dündar, ilçe Başkanı Zeki Derin ve partililer tarafından karşılanan heyet Başkan Dündar’a hayırlı olsun ziyaretlerinde buluna Başkan Gür ve beraberindekiler, kaymakamlık, Ak Parti ve MHP ilçe başkanlığını ziyaret ettiler.

İlçede esnaflarla da bir araya gelerek onların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Gür ve Başkan Özbek, Çukurca’yı güzel günler beklediğini ifade ettiler.

Gönül belediyeciliğini tercih eden tüm ilçe sakinlerini teşekkür eden Başkan Gür, huzur ve güven içerisinde olan ilçenin kalkınması için ellerinde geleni yapacaklarını söyledi

3-793.jpg2-20190412103410.jpg1-20190412103410.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.